Muaj: Dhjetor 2019

Festat e Fundvitit

Ndiqni këtë episod të radios Të rinjtë për të rinjtë dhe informohuni mbi kulturat më të ndryshme të botës dhe sesi ato i japin forme unike festave të fundvitit

Mirë se vini në Blog tonë

Rreth Nesh – Misioni jonë është të transmetojmë zërin rinor të Shqipëris, dhe kjo faqe do të na ndihmoj me këtë proces, ndaj ju ftojmë të eksploroni për më tepër informacion.