Skip to content

Festat e Fundvitit

Më 24 dhe 26 Dhjetor 2019, të rinjtë e programit tonë diskutojnë mbi festat e fundvitit mbarë globin. Ndiqni këtë episod të radios Të rinjtë për të rinjtë dhe informohuni mbi kulturat më të ndryshme të botës dhe sesi ato i japin forme unike festave të fundvitit

24 Dhjetor 2019
26 Dhjetor 2019

Gëzuar Festat e Fundvitit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: