Skip to content

Mirë se vini në Blog tonë

Rreth Nesh

Youth is not a time of life, it is a state of mind. You are as old as your doubt, your fear, your despair. The way to keep young is to keep your faith young. Keep your self-confidence young. Keep your hope young.  

Luella F. Phean

Sic përmendet dhe më lart rinia nuk është një periudh e jetës, por një stad mendor. Misioni jonë është të transmetojmë zërin rinor të Shqipëris, dhe kjo faqe do të na ndihmoj me këtë proces, ndaj ju ftojmë të eksploroni për më tepër informacion.

Categories

Rreth Nesh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: