Muaj: Janar 2020

Të rinjtë dhe sistemi shkollor

Të rinjtë, shkolla dhe sistemi shkollor.Në emisionin e sotëm diskutojmë rreth problematikave kryesore në institucionet mësimëdhënëse. Ngremë shqetësimet dhe pakënaqësitë që kanë nxënësit dhe studentët ndaj tyre. A janë ato në standartet e duhura apo ka shumë vend për përmirësim?Na ndiqni!#StayRin

Të rinjtë dhe paraja

A është paraja ajo që e rrotullon botën?Sa e rëndeshime është paraja në jetën tone?Si dhe sa përpiqemi ne për ta kursyer ate?Cilat janë disa nga mënyrat per te fituar para?Cfarë po ndodh me paranë sot?Për tê mësuar më shumë dëgjoni ritransmetimin e emisionit…

Të rinjtë dhe talentet

Të rinjtë dhe talentetNë emisionin e sotëm do të flasim për frymën rinore, që na percjell shpirti i tyre krijues. Talentet shqiptare ndër vite, ndryshimet, mundësitë dhe aspiratat për të ardhmen. Me shumë mesazhe pozitive të rinjtë ndajnë eksperiencat e tyre. Na ndiqni! #StayRin