Skip to content

Të rinjtë dhe e ardhmja e tyre

RinRadio të rinjtë dhe e ardhmja e tyre. Me këtë temë do të nisim vitin 2020. A është e ardhmja jonë në dorë të fatit apo investimit? Për më shumë dëgjoni ritransmetimin e emisionit .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: