Skip to content

Të rinjtë dhe sporti

Cilat janë sportet më të frekuentuara nga të rinjtë? A jeni fans i një sporti ose klubi sportiv? Sa të rëndësishme janë sportet për shëndetin tonë fizik? A kanë të rinjtë një vizion për sportin? Dëgjoni ritransmetimin e emisionit tonë RinRadio. #StayRin

Categories

Transmetime

Tags

, ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: