Skip to content

Të rinjtë dhe talentet

Të rinjtë dhe talentet
Në emisionin e sotëm do të flasim për frymën rinore, që na percjell shpirti i tyre krijues. Talentet shqiptare ndër vite, ndryshimet, mundësitë dhe aspiratat për të ardhmen. Me shumë mesazhe pozitive të rinjtë ndajnë eksperiencat e tyre. Na ndiqni! #StayRin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: