Muaj: Janar 2020

Të rinjtë dhe ndryshimet klimaterike

Ndryshimet klimatike,pasojat, aktivizimi i te rinjve.Në emisionin e sotëm do të trajtojmë një temë e cila na prek gjithsecilin prej nesh.Ndryshimet e mëdha që po ndodhin në planetin tonë, shkaqet, pasojat dhe roli i të rinjve.Na ndiqni.#StayRin

Të rinjtë dhe sporti

Cilat janë sportet më të frekuentuara nga të rinjtë? A jeni fans i një sporti ose klubi sportiv? Sa të rëndësishme janë sportet për shëndetin tonë fizik? A kanë të rinjtë një vizion për sportin? Dëgjoni ritransmetimin e emisionit tonë RinRadio. #StayRin

Të rinjtë dhe e ardhmja e tyre

RinRadio të rinjtë dhe e ardhmja e tyre. Me këtë temë do të nisim vitin 2020. A është e ardhmja jonë në dorë të fatit apo investimit? Për më shumë dëgjoni ritransmetimin e emisionit .