Skip to content

Të rinjtë dhe interneti

Te rinjtë dhe interneti.
Interenti sot, ndihmesë apo pengesë per zhvillimin mendor e social të të rinjve?Varesia nga interenti dhe hapat qe duhen ndjekur për të qenë i mbrojtur ndaj rreziqeve qe ai sjell.Programime dhe dizenjime me te ftuarin e sotshem Enean ne RinRadio.
Na ndiqni!#StayRin

Categories

Transmetime

Tags

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: