Skip to content

Të rinjtë,letërsia dhe arti.

Përse është kaq e rëndësishme muzika, artet dhe kultura në jetën e njeriut, e veçanërisht te fëmijët dhe të rinjtë? Për çfarë dhe si të edukon letërsia, artet dhe trashëgimia shpirtërore dhe
cili është roli i tyre në edukimin artistik dhe qytetar në Shqipëri?Për këto edhe të tjera do te flasim sot në RinRadio me të ftuarat tona Mei dhe Anisa.Na ndiqni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: