Festat e Fundvitit

Më 24 dhe 26 Dhjetor 2019, të rinjtë e programit tonë diskutojnë mbi festat e fundvitit mbarë globin. Ndiqni këtë episod të radios Të rinjtë për të rinjtë dhe informohuni mbi kulturat më të ndryshme të botës dhe sesi ato i japin forme unike festave të fundvitit

24 Dhjetor 2019
26 Dhjetor 2019

Gëzuar Festat e Fundvitit

Mirë se vini në Blog tonë

Rreth Nesh

Youth is not a time of life, it is a state of mind. You are as old as your doubt, your fear, your despair. The way to keep young is to keep your faith young. Keep your self-confidence young. Keep your hope young.  

Luella F. Phean

Sic përmendet dhe më lart rinia nuk është një periudh e jetës, por një stad mendor. Misioni jonë është të transmetojmë zërin rinor të Shqipëris, dhe kjo faqe do të na ndihmoj me këtë proces, ndaj ju ftojmë të eksploroni për më tepër informacion.