Kategoria: Transmetime

Të rinjtë,familja, varsia dhe pavarsia

Rëndesia e familjes në jetë.Sa dhe si e shpenzoni kohën me familjen?Kur mendoni se është koha e duhur për tu larguar nga familja dhe për të nisur rrugëtimin tuaj?Për më shumë na ndiqni.#StayRin

Të rinjtë,trendet dhe java e modës

Shkurti, muaji i modës. Si ka ndryshuar stili i të veshurit ndër vite? A rikthehen trendet e dikurshme dhe sot? Sa afër këtyre trendeve janë të rinjtë? Sugjerime për veshjen gjatë këtij viti, javët e modës e të tjera në RinRadio.#StayRin

Të rinjtë dhe varësia

Çfarë e shkakton gjendjen e të qenit i varur nga një substancë ose veprimtari e veçantë?Sa të prekur jemi ne nga ky fenomen shoqëror ?Mësoni disa nga zgjidhjet më bashkohore për tu larguar nga varësia.Ndiqni rrëfimin e një të riu mbi eksperiencën e tij…