Etiketë: arsim

Të rinjtë dhe sistemi shkollor

Të rinjtë, shkolla dhe sistemi shkollor.Në emisionin e sotëm diskutojmë rreth problematikave kryesore në institucionet mësimëdhënëse. Ngremë shqetësimet dhe pakënaqësitë që kanë nxënësit dhe studentët ndaj tyre. A janë ato në standartet e duhura apo ka shumë vend për përmirësim?Na ndiqni!#StayRin