Etiketë: investimi

Të rinjtë dhe paraja

A është paraja ajo që e rrotullon botën?Sa e rëndeshime është paraja në jetën tone?Si dhe sa përpiqemi ne për ta kursyer ate?Cilat janë disa nga mënyrat per te fituar para?Cfarë po ndodh me paranë sot?Për tê mësuar më shumë dëgjoni ritransmetimin e emisionit…

Të rinjtë dhe e ardhmja e tyre

RinRadio të rinjtë dhe e ardhmja e tyre. Me këtë temë do të nisim vitin 2020. A është e ardhmja jonë në dorë të fatit apo investimit? Për më shumë dëgjoni ritransmetimin e emisionit .