Etiketë: talente

Të rinjtë dhe talentet

Të rinjtë dhe talentetNë emisionin e sotëm do të flasim për frymën rinore, që na percjell shpirti i tyre krijues. Talentet shqiptare ndër vite, ndryshimet, mundësitë dhe aspiratat për të ardhmen. Me shumë mesazhe pozitive të rinjtë ndajnë eksperiencat e tyre. Na ndiqni! #StayRin